Nick Castle / Castle Crasher
Nick Castle (Nick van de Casteele)

Adegem, Belgium, 1987

The show airs on:
Every Wednesday from
10PM - 11PM CET
Email: Not available
Bookings: Not availableInformation:

Al vanaf zijn kindertijd is Nick Van de Casteele gefascineerd door Dance Music.
Toen hij 16 jaar werd en voor de eerste maal de Lamborghinie in Maldegem binnen kwam ging er dan ook een wereld voor hem open, dit was wat hij ook wilde, DJ zijn en zo gezegd, zo gedaan!

Op 18 jarige leeftijd kreeg hij de kans om samen met 2 vrienden een radio programma genaamd Jump Arena te presenteren op radio TNT 107.6  Eeklo (jawel, nu Contact-Dance!) wat een groot succes werd. Ook krijgt hij via andere Dj's de kans te draaien in The-Stars (Sint-Niklaas) wat er later in resulteerde dat hij Resident dj in The-Return (Vosselaar) werd.

Na zijn residentie in The-Return besloot hij samen met goede vriend Kenneth Verstraete een dj duo te vormen "Defiance" genaamd samen met Hupplecuntz (AKA Demoniak) hebben ze de track All The Girls gereleased. Tot op heden zijn Kenneth & Nick nog druk in de weer met Defiance en hebben ze al gedraaid in discotheken / events zoals Cherrymoon,Those Days,Highstreet,Coznix,Babafest,Jungle Fever, Etc, Etc

Nick is niet alleen thuis in de hardere stijlen, ook alle andere takken van EDM beheerst hij prima, dat heeft hij wel bewezen tijdens een dj contest in Maldegem georganiseerd door de studentenvereniging Maldo. Daar is ook zijn alter ego Nick Castle geboren. De contest werd gewonnen vele lokale fuiven volgden sindsdien waar hij het podium mocht delen met o.a.DiMaro,Les Mecs,Hookerz,Davidov,We Are Prostitutes,Lequence, en nog vele anderen.

Zijn inspanningen werden uiteindelijk ook opgemerkt door Contact-Dance wat er in resulteerde dat je zijn kijk op de wereld van EDM  nu elke woensdag tussen 22.00u en 23.00u bij ons kunt horen!
Latest Tracklists Castle Crasher: