F-Rogers / Dancemission


 
 

Dancemission
by F-Rogers (Frederick Roegiers)


The show airs on:
Every Monday from
08PM - 10PM CETEmail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Information:

Frederick Roegiers - a.k.a. F-Rogers - werd reeds op vroege leeftijd in het event-wereldje betrokken. Samen met enkele enthousiaste kameraden richtte hij het concept Dancemission op. Hieruit vloeiden gedurende drie opeenvolgende jaren mega-events uit, waarvan de laatste editie in Oosteeklo plaatsvond.

De grote passie voor dancemuziek kreeg hij echter veel vroeger te pakken toen zijn broer C-Rogers in 2005 een radioprogramma startte op Topradio TRL. Na hun samenwerking bij het organiseren van Dancemission, ontstond al vlug daarna het gelijknamige radioprogramma op Crazy FM waarbij F-Rogers geregeld te gast was. Samen vormden ze later het dj-duo "Roger That" dat geregeld actief is op fuiven uit het Meetjesland en Waasland. Daarnaast verzorgen ze bijna wekelijks de beste danshits bij allerhande feesten.

Sinds 2013 kwam Dancemission terug - ditmaal exclusief op Contact-Dance - en hoor je Frederick elke maandag tussen 21u00 en 22u00.

Trek alvast je dansgympies en bereid je voor om om maandag terug een uur lang verwend te worden met de laatste nieuwe dance muziek!Latest Tracklists: