DJ St-e-f / The Land of Dance

 
 
 
DJ St-e-f
Vilvoorde, Belgium, 1964

Persoonlijke Facebook: /Stef.Thielemans
Programma Facebook: /LandOfDanceMix


The show airs on:
Every Wednesday from
6PM - 8PM CET
Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Bookings: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it


 

Information:

DJ St-e-f , geboren als Stef Thielemans Is afkomstig uit Antwerpen, België en heeft inmiddels een muzikale bagage van 28 jaar op zijn palmares.

Eind jaren tachtig kreeg de radiomicrobe hem te pakken wat er toe leidde dat Stef op menig Brusselse en Vlaams-Brabantse vrije radio te horen was. Programma's als Discofever, De Totaal Show en de RRRrrshow waren toentertijd legendarisch. Daarnaast mocht hij zijn kunsten ook in diverse discotheken vertonen. Echter werd er eind jaren 90 een (tijdelijke) punt achter de muzikale carriëre gezet vanwege te drukke professionele bezigheden.

Maar het bloed kroop waar het niet gaan kon en zo werd een drietal jaren geleden de draad weer opgepakt. In zijn thuisstudio werden plannen gesmeed voor een heuse "comeback".
Samen met enkele oud collega's werd een volwaardig jinglepakket samengesteld waaruit uiteindelijk "The Land Of Dance Mix-ed by DJ St-e-f" uit geboren werd!

Aanvankelijk maakte Stef zijn mixen voor diverse Vlaamse radiostations waaronder Contact-Dance, echter het potentieel en de toekomstvisie van Contact-Dance zorgden ervoor dat Stef ervoor koos om met ingang van februari 2012 een exclusieve mix voor ons te maken!

Het mocht dan ook niet lang duren eer dat de naam "The Land of Dance" plaats moest maken voor "The Land of Contact-Dance"!

De "Land Of Contact-Dance Mix" (LOCD) is een 120 minuten durende live mix, en bevat alle actuele hitbeats,... Club, House, Electro, etc, etc...  Je hoort hem elke zaterdagavond tussen 18.00u en 20.00u exclusief op Contact-Dance!
Latest Tracklists: