Niels van Gogh - Pornstar

Niels Van Gogh - PornstarDe Duitse DJ en Producer Niels van Gogh staat al aan de draaitafels van diverse clubs in de wereld sinds 1996. Zijn carrière startte als resident in de Pleasure Domes in Augsburg, waar hij het publiek regelmatig liet springen met zijn sets.

Zijn fanbase groeide snel en hij speelde ontelbare sets in clubs en festivals als Nature One, Rave on Snow, Loveparade (Berlijn), Street Parade (Zwitserland), City Parade (België), Energy, ... Maar zijn grote doorbraak kwam in 1998 met zijn single "Pulverturm" die in Duitsland behoorde tot de Top 20 van de bestverkopende singles en internationaal bekend werd met een plaats in de Europese hitlijsten. In ons land haalde "Pulverturm" Goud en meer dan 20.000 vinyls werden er wereldwijd verkocht. Het succes werd beroond met de Duitse Dance Award 2000. Vanaf dit moment reisde hij de wereld rond voor bookings in Zuid-Afrika, Australië, Brazilië, Rusland, enz.

In die tussentijd bleef het even stil rond hem op het vlak van nieuwe singles, maar in 2011 bracht hij "Emergency" uit, samen met Daniel Strauss. Dit nummer werd gedraaid door diverse Top DJ's als Fedde le Grand, David Guetta, Roger Sanchez en Jesse Voorn om maar enkele op te noemen.

Niels van Gogh blijft op het juiste pad om succes te boeken en zal je blijven verassen met nieuwe projecten. "Pornstar" , zijn nieuwste single, is alvast goed op weg om het succes van "Pulverturm" te volgen als we de Duitse Club Charts mogen geloven.

Nu beschikbaar op iTunes.