Michael Beltran - EDM 4 LIFE

EDM 4 LIFE CoverHet begon allemaal op zijn 12-jarige leeftijd. Rond kerst kreeg Michael Beltran, aka Cedric Bonnet, een cadeau wat zijn leven drastisch zou veranderen. Het was een kleine speelgoed-synthesizer. Vanaf die dag begon zijn te experimenteren met muziek. Beltran was heel geïnterresseerd in DJ-materiaal en het duurde niet lang of hij had contact gezocht met mensen in de muziekwereld.

Rond zijn 18-jarige leeftijd kende hij al heel wat mensen in de wereld van de dancemuziek. Hij had gewerkt met Francis Van Mechelen (Cisko kid, Dynamite), waarmee hij verscheidene dance tracks had gemaakt en met Flip Vanderputte (Armani & Ghost, Stormstraxx).

Tijdens de zomer van 2005 ontmoette hij één van zijn buren: Junior Jack, een wereldberoemde DJ-producer die hem de smaak van House, Groove en Electro gaf. De passie voor muziek te maken was er, nu nog spelen voor een publiek!

In Juni 2008 was het zover, de eerste single onder de naam "Michael Beltran" (Getaway) is er! Deze single werd gebruik voor het programma JIM Getaway en werd gedraaid in bijna elke club van België.

We zijn nu Januari 2014 en Michael Beltran is terug met een knaller van een single, met de titel kunnen veel fans van het dance-genre akkoord gaan: Hier is EDM 4 LIFE, met de vocals van Jerique!

Nu beschikbaar op iTunes!

Beluister de single hier [Soundcloud]