Over Adverteren
Welkom bij de adverteerders pagina's van Contact-Dance. Bij het bezoeken van deze pagina nemen wij aan dat u zichzelf wilt informeren over adverteren en de mogelijkheden hiervan bij Contact-Dance. We hebben op deze pagina's voor u zo veel mogelijk informatie proberen beschikbaar te stellen. Indien u meer informatie wilt kan u contact opnemen met onze accountmanagers. Dit doet u door te mailen naar: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .


Waarom adverteren op Contact-Dance?
Adverteren op een radiozender is nog steeds een van de krachtigste methoden om uw product aan de consument te brengen. Radio heeft als voordeel dat mensen niet wegzappen bij reclames (denk aan bijvoorbeeld televisie), daarnaast is het vaak ook voordeliger dan advertenties in kranten en televisiezenders. Radio is een medium waarmee u veel kan bereiken. Zo blijkt uit een Brits onderzoek waarbij het effect van de inzet van radio op de verkoopcijfers van producten is onderzocht. De analyses waren uitgevoerd op de verkoop data van 17 verschillende merken. Door de inzet van radio steeg de verkoop met gemiddeld 9%!! Zie bron hier.

Contact-Dance is een radiozender die zichzelf actief richt op de doelgroep 15 t/m 35 jaar oud. Door gerichte acties, verfrissende programma's en enorm veel gebruik van nieuwe media (zoals onze internet website) proberen wij dagelijks onze doelgroep zo goed mogelijk te bedienen. We hebben bij onze zender regelmatig contact met onze doelgroep en proberen zodoende te weten te komen hoe wij onze doelgroep nog beter kunnen bedienen.


Bereikt u uw doelstelling met radioreclame?
Radioreclame is bij uitstek geschikt voor het vergroten van uw naamsbekendheid. Tevens is radio reclame een ideale toevoeging op uw campagne met andere media. Dit door onder andere de lage kosten per eenheid van de commercials. Er zijn onderzoeken gedaan naar de effectiviteit van radioreclame. Zo bewijst radio o.a. een beter medium te zijn dan internet. Deze conclusie komt uit een Duits onderzoek van onderzoeksbureau AS&S en is geciteerd in Adformatie. In het onderzoek dat is uitgevoerd onder 500 internetgebruikers tussen 14 en 49 jaar.

Na 30 minuten radio luisteren worden absoluut meer merknamen herinnerd dan na 30 minuten internet surfen. Ook is de herkenning van de merknaam bij radio relatief beter. Van de merknamen op radio wordt gemiddeld 15% onthouden en van de merknamen op internet slechts 5%. Toch blijkt wel dat deze zaken ondersteunend aan elkaar een zeer groot bereik verzorgen van het door u te promoten product. Iets wat Contact-Dance kan bieden door zowel banners op onze website als radioreclame op onze zender.

Het optimale bereik voor de juiste kosten hebben?
De advertentie wereld staat onder druk. U wilt graag dat u niet te veel betaald voor uw advertenties. Bij Contact-Dance denken wij graag met u mee. Bijvoorbeeld niet een enorm budget om uw product met een enorm volume in de markt te zetten maar wel behoefte aan aandacht voor het product. Contact-Dance levert op maat gemaakte non-spot en online advertentie methoden.

Een goed voorbeeld van een campagne die wij in samenwerking met de adverteerder kunnen ontwikkelen is het weggeven van prijzen. U stelt het door u gewenste, te promoten product beschikbaar aan onze zender als prijs waarna wij deze onder onze luisteraars zullen verloten. Tevens kan u denken aan de mogelijkheid om een programma onder u hoede te nemen. Hierbij krijgt u tijdens dit programma elk half uur de boodschap: 'dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door uw bedrijfsnaam'. Dit zijn pas enkele van de vele non-spot mogelijkheden die wij aanbieden.

Contact-Dance zorgt ervoor dat u samen met een accountmanager van ons bedrijf het beste haalt uit uw advertentie budget. Voor zowel een groot als klein budget!


Neem nu contact met ons op!
Bent u benieuwd wat Contact-Dance voor u kan betekenen? Neem dan nu gelijk vrijblijvend contact met ons op. Dit kan u doen via: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it of telefonisch via +32(0)494/243.581.
Over alle informatie m.b.t. adverteren zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
Algemene voorwaarden
Onze algemene voorwaarden voor adverteren op Contact-Dance kan u met een muisklik terug vinden op de website. Ziet u deze onder de volgende link.

Aanleverspecificaties
Kwaliteit is een groot goed. Hierdoor stellen wij bepaalde eisen aan het product wat u ons aanlevert. Deze specificaties kan u terug vinden op deze pagina.

Non-spot
Nieuw en modern. Non-spot adverteren is het momenteel helemaal. Ook bij Contact-Dance bieden wij deze mogelijkheid aan. Interesse? Kijk dan snel op onze non-spot pagina.

Online
De kracht van onze radiozender is de website erachter. Wilt u meer informatie over het adverteren op deze goedbezochte website? Dan treft u bij 'online' alle informatie hiervoor aan.

Productie
Voor u bieden we exclusief de mogelijkheid aan om uw advertenties te laten produceren tegen gereduceerd tarief. Dit leveren we in samenwerking met het reclamebureau Publi-all. Meer informatie vindt je hier.