Ferry Corsten / Corsten's Countdown




Ferry Corsten
Rotterdam, Netherlands, 1973

Facebook: /FerryCorsten
Twitter: @FERRYCORSTEN

The show airs on:
Every Thursday from
10PM - 11PM CET




Email: Not available
Bookings: Not available



Information:
Als er een ding wat een superster DJ leert na jaren vliegen rond de wereld en het spelen voor duizenden fans, is het dat het succes zo groot is als hun laatste albumtour. Bekroonde Ferry Corsten, iemand die gemakkelijk kan worden aangeduid als de DJ's DJ, heeft dit advies ter harte genomen en is naar voren gekomen als een van de meest vooraanstaande Nederlandse jocks in de wereld. Door voortdurende tournees, fanoutreach, een wekelijkse radioshow, podcasts en een overvloed aan zelfgeproduceerde dance hits de wereld in te gooien, is hij erin geslaagd om dance muziek fans over de hele wereld te boeien.

Ferry Corsten werd uitgeroepen tot beste Producer van het Jaar door de Ericsson Music Awards en beste Trance DJ door de Ibiza DJ Awards.

Tevens is hij consequent gerangschikt als een van de top 10 dj's in de wereld en is hij het best bekend om zijn creativiteit als een muziek producer. Zijn unieke up-tempo, big-room trance en house sound zijn elke keer weer vernieuwend want hij weet dat wanneer je als DJ niet erin slaagt de fans ook niet blijven terugkomen en willen meer.

Nu haalt Contact-Dance hem exclusief naar Vlaanderen. Want elke donderdagavond van 22.00uur tot 23.00uur hoor je Ferry met zijn radioprogramma Corsten's Countdown hier op Contact-Dance. Dit is niet zomaar een mix pogramma maar een show waarin jij interactief kan deelnemen. Want elke week presenteert Ferry de meest up-to-date dj lijst ter wereld en jij stemt daarin mee. Klik hieronder op de banner voor te stemmen en ook nog eens leuke prijzen. Plus luister op de dinsdag naar Contact-Dance of te zien of jou favoriete track staat in Corsten's Countdown.
Latest Tracklists Corsten's Countdown: