Stargazer / The Weekendmix

 
 
 
Stargazer
Brasschaat, Belgium, 1979

Facebook: /Dj Stargazer
Twitter: @TranzyBoy.
Website: N.v.t.

The show airs on:
never
This show was replaced by a new weekendmix
Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Bookings: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it


 

Information:

Jan Dierickx zoals dj Stargazer in het echt heet is begonnen met het spinnen van de plaatjes bij The Agency in Turnhout alwaar hij voornamelijk Trance en Techno-fuiven gigantisch liet knallen onder zijn oude dj naam DJ JAXX. Contact-Dance merkte hem op en al snel draaide hij in Discotheek Dixies te Brasschaat diverse Contact-Dance avonden aan elkaar.


Toen we stopten met dit soort feesten ging hij verder met het draaien in diverse dance cafés in Antwerpen. Al met al, elke keer weer een groot succes. Op een gegeven moment was het tijd voor een rustpauze. Niet de tijden waren het die hem deerden maar het feit dat hij 2 lieve kinderen kreeg hield hem aan huis. Toch kroop de muziek weer meer en meer terug in zijn lichaam en inmiddels is hij helemaal terug. Onder zijn nieuwe Dj naam Stargazer laat hij momenteel de beste trance&dance tracks horen.


Via Ons programma pump up the club komt Jan terug in contact met een van de mensen achter Contact-Dance en vanaf dan gaat het snel, sinds januari 2012 hoor je zijn kunsten elke Vrijdagavond in The weekendmix.

Latest Tracklists: